• Rørt tatar med dådyr

    April 8, 2022Jagtersmag

    En ægte bistro favorit og fungerer både godt med salat eller fritter til. Når jeg selv er ude og spise og der er tatar på…

  • Tatar af rådyr

    April 7, 2022Jagtersmag

    Jeg er en af dem som elsker smagen af vildt, og det kommer virkelig til udtryk i denne opskrift med tatar af rådyr. Retten er…

  • Risotto på vildtfond

    March 6, 2022Jagtersmag

    Jeg ELSKER italiensk mad, og vi får som minimum pasta 2 gange om ugen. Som så mange andre, elsker jeg den enkelthed italienske opskrifter og…

  • Vildtfond

    March 6, 2022Jagtersmag

    Min tankegang til mange af de opskrifter jeg ligger op her på bloggen, tager udgangspunkt i at bruge hele dyret og udgå mest mulig madspild.…

  • Braiseret vildand tacos med tequila og ananas

    January 8, 2022Jagtersmag

    Til min fødselsdag gav Emil mig en tortillapresser. Det blev derfor en anledning til at invitere venner over til mexicansk fødselsdagsfest med hjemmelavet tacos og…

  • Tarteletter med fasan

    December 9, 2021Jagtersmag

    Jeg har altid haft det svært med tarteletter. Ikke fordi det smager dårligt – men de hvide udkogte asparges har altid ødelagt tarteletoplevelsen for mig.…

  • Wellington af rådyr

    October 14, 2021Jagtersmag

    En teknisk og udfordrende opgave, men resultatet var virkelig fantastisk. Det er en opskrift som kræver en del forberedelse, men det var en virkelig sjov…

  • Due alá Cæcarsalat

    September 18, 2021Jagtersmag

    Jeg elsker at anvende vildt til kendte retter. Her har vi forsøgt os med en meget mindre traditionel Cæcarsalat. Retten er god som let aftensmad…

  • Dyreryg med coppa

    September 18, 2021Jagtersmag

    En lækker og anderledes måde at få steg på. Vi har serveret den med nye danske kartofler og en frisk salat.

  • Langtidsbraiseret bov

    May 31, 2021Jagtersmag

    Æble giver hele retten en dejlig friskhed. Derfor synes jeg også en god fed kartoffel- eller sellerimos klæder retten rigtig godt.

1 2 3