Om Jagter Smag

Jeg har altid haft en stor interesse for mad og madlavning. Da jeg lærte Emil at kende, åbnede en helt ny verden inden for min verden af gastronomi. Emil er jæger, hvilket betyder at størstedelen af det mad vi spiser herhjemme er vildt og vi er vilde med det. Vores største udfordring er, at det er svært at finde inspiration på innovative vildtopskrifter som kan bruges til både hverdag og til gæster. Mange af de vildtopskrifter der findes på nettet er meget traditionelle, hvor mange af opskrifterne indeholder ribs og ribsgelé. Det skal ikke betyde, at jeg ikke sætter pris på en vildandesteg, med andesovs, kartofler og ribsgelé, men det er ikke det vi spiser i hverdagen.

I mit erhverv, kunne jeg ikke være længere væk fra det gastronomiske køkken. Jeg er senior erhvervsrådgiver, hvilket betyder at jeg er bankens kvinde og rådgiver inden for bankprodukter til store virksomheder. Derfor sætter jeg også rigtig stor pris på at når både Emil og jeg kommer hjem fra arbejde, kan vi drøfte hvad vi skal have at spise til aftensmad, ud fra det vi eventuelt har i fryseren af vildt.

Opskrifterne I finder på siden, er primært vildtopskrifter – men der vil også være opskrifter på det tilbehør og saucer som vi har fået til vildt. Jeg håber derfor, at dette kan være med til at skabe en større interesse for vildt og at det ikke behøves at være hverken svært eller tidskrævende.