Det nye familiemedlem, Herman

April 4, 2022Jagtersmag

I lørdags den 2. april 2022 fik vi vores lille Herman hjem. Han er af racen Nova Scotia Duck Tolling Retriever, men som i daglig tale blot bliver kaldet ‘tolleren’. Tolleren er oprindeligt blev fremavlet til at skulle apportere vildt på land og i vand, men flere har i dag blot tolleren som familiehund.

Herman er fra kennelen Redborn, som er ejet og drevet af Anina Steentofte, og er fra et stort kuld på 9 fra Vicky og Vinci. Han skal trænes til at blive en god og dygtig jagthund, men vigtigst af alt, en god familiehund! Vi starter derfor allerede nu på hvalpetræning hos Hundeforstand. Det er forsøgte gang, for både Emil og jeg, at skulle træne hund. Derfor har det fra start været vigtigt blot at lytte til folk, der har erfaringer med tolleren.

En lille advarsel er, at der nok kommer hvalpespam på både instagram og her på bloggen i fremtiden, og ikke kun opskrifter med vildt. Derfor bliver Jagter Smag udvidet med Hermans jagthundetræning.

Forrige opslag Næste opslag