Min kødhakker fra Kitchenaid bliver brugt jævnligt og der er noget tilfredsstillende ved selv at hakke sit eget kød. Jeg tilsætter aldrig fedt til hverken…
-
Som jeg nok flere gange har sagt, elsker jeg at kunne bruge hele dyret som Emil har skudt. Emil er lige så vild med hjertet…
-
En ægte bistro favorit og fungerer både godt med salat eller fritter til. Når jeg selv er ude og spise og der er tatar på…
-
Jeg er en af dem som elsker smagen af vildt, og det kommer virkelig til udtryk i denne opskrift med tatar af rådyr. Retten er…
-
Jeg ELSKER italiensk mad, og vi får som minimum pasta 2 gange om ugen. Som så mange andre, elsker jeg den enkelthed italienske opskrifter og…
-
Min tankegang til mange af de opskrifter jeg ligger op her på bloggen, tager udgangspunkt i at bruge hele dyret og udgå mest mulig madspild.…
-
Til min fødselsdag gav Emil mig en tortillapresser. Det blev derfor en anledning til at invitere venner over til mexicansk fødselsdagsfest med hjemmelavet tacos og…
-
Jeg har altid haft det svært med tarteletter. Ikke fordi det smager dårligt – men de hvide udkogte asparges har altid ødelagt tarteletoplevelsen for mig.…
-
En teknisk og udfordrende opgave, men resultatet var virkelig fantastisk. Det er en opskrift som kræver en del forberedelse, men det var en virkelig sjov…
-
Jeg elsker at anvende vildt til kendte retter. Her har vi forsøgt os med en meget mindre traditionel Cæcarsalat. Retten er god som let aftensmad…